Mořský vlk filet s kůží cca 100-130g - Přejete si rybu stáhnout z kůže?: ne, Přejete si rybu zavakuovat?: ne
anglický název: Seabass
latinský název: Dicentrarchus labrax
země původu: Chorvatsko
FAO: 37
způsob lovu: chov
doporučená skladovací teplota: 0-2°C
Alergen : ryby
Mořský vlk patří mezi jedny z nejlepších a nejoblíbenějších mořských ryb a to i u nás v České republice, kde je znám také pod názvem Morčák chutný. Vyskytuje se od pobřeží jižního Norska až po Senegal a je rozšířený jak v celém Středozemním, tak i v Černém moři.
Mořský vlk je vykuchaný s hlavou. Jeho bílé, velmi jemné a aromatické maso obsahuje velmi malé množství kostí.
Mořský vlk se hodí ke smažení či pečení vcelku, ale i ve formě filetů. Velmi oblíbený je též na grilu. Jen s kořeněním by se to nemělo přehánět aby nezaniklo jeho jedinečné aroma.
PLU produktu: 65-12Doprava a platba