Ústřice KYS L´etoile N.2 (Super special)
anglický název : Oyster
latinský název : Ostrea gigas
země původu : Francie
FAO : 37
způsob lovu : chov
doporučená skladovací teplota: 0-5°C
Ústřice se klasicky podávají syrové v otevřených lasturách pouze na nasekaném ledě. Maso se pak spolu s vodou v lastuře jednoduše vysaje nebo vyjme vidličkou. Podle chuti lze k ústřicím podávat nakrájený citrón nebo limetku. Ústřice obrovská však chutná výborně také vařená, například pošírovaná ve vlastní šťávě nebo gratinovaná v lastuře.
PLU produktu: 235Doprava a platba
Kryštof N.
KladyKrálovna všech ústřic. Neuvěřitelně masitá ústřice, která je nejdřív slaná, poté sladká a plná všech možných chutí. Dávám 6 z 5.více
KladyKrálovna všech ústřic. Neuvěřitelně masitá ústřice, která je nejdřív slaná, poté sladká a plná všech možných chutí. Dávám 6 z 5.
Zápory
Zápory