Mořský vlk filet (divoký) s kůží - Přejete si rybu stáhnout z kůže?: ano, Přejete si rybu zavakuovat?: ano
anglický název: Wild Seabass
latinský název: Dicentrarchus labrax
země původu: Holandsko
FAO: 27
způsob lovu: divoký odchyt (Šňůra s háčky)
doporučená skladovací teplota: 0-2°C
Mořský vlk patří mezi jedny z nejlepších a nejoblíbenějších mořských ryb a to i u nás v České republice, kde je znám také pod názvem Morčák chutný. Vyskytuje se od pobřeží jižního Norska až po Senegal a je rozšířený jak v celém Středozemním, tak i v Černém moři. Tento vlk pochází z divokého odchytu na volném moři a kvalita jeho bílého jemného masa je na nejvyšší úrovni.
Mořský vlk je vykuchaný s hlavou. Jeho bílé, velmi jemné a aromatické maso obsahuje velmi málo kostí.
Mořský vlk se hodí ke smažení či pečení vcelku, ale i filetovaný. Velmi oblíbený je též na grilu. Jen s kořeněním by se to nemělo přehánět aby nezaniklo jeho jedinečné aroma.
PLU produktu: 64-13Doprava a platba
Varianty4
Přejete si rybu stáhnout z kůže? | Přejete si rybu zavakuovat? | Dostupnost | Cena | ||
---|---|---|---|---|---|
ano | ano | Není dostupné Sledovat dostupnost |
1 650 Kč | ||
ano | ne | Není dostupné Sledovat dostupnost |
1 650 Kč | ||
ne | ano | Není dostupné Sledovat dostupnost |
1 650 Kč | ||
ne | ne | Není dostupné Sledovat dostupnost |
1 650 Kč |
Kryštof N.
KladyÚžasné maso, s chovanými vlky na sádkách se to nedá srovnávat.
KladyÚžasné maso, s chovanými vlky na sádkách se to nedá srovnávat.
ZáporyCena je vyšší, ale ta kvalita oproti sádkovaným vlkům za to stojí do posledního haléře.
ZáporyCena je vyšší, ale ta kvalita oproti sádkovaným vlkům za to stojí do posledního haléře.