Chilský vlk filet s kůží - Přejete si rybu stáhnout z kůže?: ne, Přejete si rybu zavakuovat?: ano
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5
anglický název: Chilean Seabass, Patagonian toothfish
latinský název: DISSOSTICHUS ELEGINOIDES
země původu: Chile
FAO: 48
způsob lovu: divoký odchyt
doporučená skladovací teplota: 0-2°C
PLU produktu: 0388-7Doprava a platba
Luban
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5
KladyObrovské překvapení, hodně tučná ryba, ale bez jakéhokoliv nepříjemného rybího aroma. Maso je tak jemné, že se samo rozpadá jako třeba u tresky.více
KladyObrovské překvapení, hodně tučná ryba, ale bez jakéhokoliv nepříjemného rybího aroma. Maso je tak jemné, že se samo rozpadá jako třeba u tresky.
Zápory
Zápory