Wild Seabass fillet with skin - Do you want to vacuum the fish?: yes
English name: Seabass
Latin name: Dicentrarchus labrax
Country of origin: Netherlands
FAO: 27
Catch method: Wild catch (Lines and hooks)
Recommended storage temperature : 0-2°C
Product PLU code: 64-9Shipping and Payment
Variants2
Do you want to vacuum the fish? | Availability | Price | ||
---|---|---|---|---|
![]() |
yes | in stock on Friday Watch availability |
1 650 Kč | |
![]() |
no | in stock on Friday Watch availability |
1 650 Kč |
Kryštof N.
star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 Rating value is 5 of 5
PositivesÚžasné maso, s chovanými vlky na sádkách se to nedá srovnávat.
PositivesÚžasné maso, s chovanými vlky na sádkách se to nedá srovnávat.
NegativesCena je vyšší, ale ta kvalita oproti sádkovaným vlkům za to stojí do posledního haléře.
NegativesCena je vyšší, ale ta kvalita oproti sádkovaným vlkům za to stojí do posledního haléře.