Wild Seabass fillet with skin - Do you want to remove the skin from the fish ??: yes, Do you want to vacuum the fish?: no
English name: Seabass
Latin name: Dicentrarchus labrax
Country of origin: Netherlands
FAO: 27
Catch method: Wild catch (Lines and hooks)
Recommended storage temperature : 0-2°C
Product PLU code: 64-14Shipping and Payment
Variants4
Do you want to remove the skin from the fish ?? | Do you want to vacuum the fish? | Availability | Price | ||
---|---|---|---|---|---|
yes | yes | Not available Watch availability |
1 650 Kč | ||
yes | no | Not available Watch availability |
1 650 Kč | ||
no | yes | Not available Watch availability |
1 650 Kč | ||
no | no | Not available Watch availability |
1 650 Kč |
Kryštof N.
star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 Rating value is 5 of 5
PositivesÚžasné maso, s chovanými vlky na sádkách se to nedá srovnávat.
PositivesÚžasné maso, s chovanými vlky na sádkách se to nedá srovnávat.
NegativesCena je vyšší, ale ta kvalita oproti sádkovaným vlkům za to stojí do posledního haléře.
NegativesCena je vyšší, ale ta kvalita oproti sádkovaným vlkům za to stojí do posledního haléře.