Scotish salmon fillet with skin (Label Rouge) - Do you want to remove the skin from the fish ??: no, Do you want to vacuum the fish?: yes
English name: Atlantic salmon
Latin name: Salmo salar
Country of origin: Scotland
FAO: 27
Catch method: Farmed
Recommended storage temperature : 0-2°C
Product PLU code: 100-7Shipping and Payment
Hana Řezníčková
star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 Rating value is 5 of 5
Positivessuper
Positivessuper
Negatives
Negatives
Corvo
star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 Rating value is 5 of 5
PositivesSkvělý filet, žádná kost není, což pro mě je velký plus
Kvalita a chuť je vynikající
PositivesSkvělý filet, žádná kost není, což pro mě je velký plus
Kvalita a chuť je vynikající
NegativesRychle se pokazí, ale to je díky tomu, že ryba je čerstvá. Pan na pokladně doporučil ji uvařit během tři dnů od koupě
NegativesRychle se pokazí, ale to je díky tomu, že ryba je čerstvá. Pan na pokladně doporučil ji uvařit během tři dnů od koupě