Scotish salmon fillet with skin (Label Rouge) - Do you want to remove the skin from the fish ??: no, Do you want to vacuum the fish?: yes
English name: Atlantic salmon
Latin name: Salmo salar
Country of origin: Scotland
FAO: 27
Catch method: Farmed
Recommended storage temperature : 0-2°C
Product PLU code: 100-13Shipping and Payment
Tijana Stankovic
PositivesLosos byl velmi čerstvý a chutný!
PositivesLosos byl velmi čerstvý a chutný!
Negatives
Negatives
Helen Zhu
Positivesgreat quality
Positivesgreat quality
Negatives
Negatives
Alice Chan
PositivesFresh and great
PositivesFresh and great
Negatives
Negatives
Hana Řezníčková
Positivessuper
Positivessuper
Negatives
Negatives
Corvo
PositivesSkvělý filet, žádná kost není, což pro mě je velký plus
Kvalita a chuť je vynikající
PositivesSkvělý filet, žádná kost není, což pro mě je velký plus
Kvalita a chuť je vynikající
NegativesRychle se pokazí, ale to je díky tomu, že ryba je čerstvá. Pan na pokladně doporučil ji uvařit během tři dnů od koupě
NegativesRychle se pokazí, ale to je díky tomu, že ryba je čerstvá. Pan na pokladně doporučil ji uvařit během tři dnů od koupě