Hake loin with skin - Do you want to remove the skin from the fish ??: yes
English name: Hake
Latin name: Merluccius merluccius
Country of origin: Netherlands
FAO: 27
Catch method: Wild catch
Recommended storage temperature : 0-2°C
Product PLU code: 140-13Shipping and Payment
Variants2
Do you want to remove the skin from the fish ?? | Availability | Price | ||
---|---|---|---|---|
yes | in stock on Wednesday Watch availability |
850 Kč | ||
no | in stock on Wednesday Watch availability |
850 Kč |
Martin Steiner
PositivesJemné a zároveň pevné maso, příjemná vůně a delikátní chuť naprosto nesrovnatelná s mraženým hejkem z obchodů. Dělám na grilu i v těstíčku jako luxusn ...more
PositivesJemné a zároveň pevné maso, příjemná vůně a delikátní chuť naprosto nesrovnatelná s mraženým hejkem z obchodů. Dělám na grilu i v těstíčku jako luxusní fish and chips🙂
Negatives
Negatives
Kryštof N.
PositivesVždycky jsem znal Hejka jen mraženého a nikdy jsem z toho nebyl odvařenej. Ale čerstvý hejk si mě získal, s mraženým hejkem se to nedá ani při troše v ...more
PositivesVždycky jsem znal Hejka jen mraženého a nikdy jsem z toho nebyl odvařenej. Ale čerstvý hejk si mě získal, s mraženým hejkem se to nedá ani při troše vůle srovnávat. Krásné bílé jemné masíčko a bez kostí.
Negatives
Negatives